За нас


Фирма ТЕРМАСТИЛ е създадена през 2017г. с предмет на дейност проектиране и изграждане на отоплителни инсталации на газ метан, газ пропан бутан и газ пропан, пелетни съоръжения, котли и горелки, сервизна дейност, търговска дейност в страната и чужбина и внос и износ на стоки. Фирмата е оторизиран партньор на Amax gas, Burnit-Sunsystems, ДK лукс, BWT, ROTAREX/srg Германия и др.
Всички инсталации и монтажи се извършват прецизно, спрямо проектната документация с най-качествените европейски материали. Във фирмата работят доказани опитни специалисти, служители и монтажници преминали курсове на обучение в най-добрите учебни центрове и университети в страната.
Термастил разполага с всички необходими лицензни документи за проектиране и изграждане на сградни газови инсталации, изготвяне на изпълнителска документация и узаконяване с газо-технически надзор. Имаме изградени множество еднофамилни и многофамилни жилищни и обществени сгради – монтирани газови котли, отоплителни и вик инсталации. Последните години Термастил се специализира в инсталирането на цистерни за битова употреба на газ пропан/бутан до 5000 литра, което е много добро решение за всяко домакинство за отопление през зимата и производство на топла вода през цялата година.
Фирмата има множество изградени обекти в цялата страна – в обл. Плевен, обл.Кюстендил и обл.София. Огромна част от изграждането на битова газификация в гр. Костинброд, гр. Божурище, кв. Бояна, кв. Драгалевци,гр. Банкя и др. са дело на Термастил, с което се гордеем.
Нашата мисия е да сме в услуга на клиента, да бъдем максимално полезни с нашия прагматизъм и да предложим най-добрата цена, като това да не е за сметка на качеството.
Фирмата разполага с богата гама от инструменти и машини, земекопна и транспортна техника, за да може своевременно и в срок да изпълни проекти за газификация, ВиК,ОиВ и доставка на материали.